Πώς να αφαιρέσετε τη μυρωδιά καπνού από το εσωτερικό του αυτοκινήτου

Οι μυρωδιές καπνού στα αυτοκίνητα είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από τα τυπικά αποσμητικά αυτοκινήτου. Η νικοτίνη κολλάει στα πάντα μέσα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του headliner. Για να απαλλαγείτε από το άρωμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές μη συμβατικές μεθόδους.

Πρώτα από όλα, θα σας δώσω την αγαπημένη μου μέθοδο που χρησιμοποιούν οι έμποροι αυτοκινήτων…

Τοποθετήστε ένα στεγνωτήριο κάτω αρωματικα αυτοκινητου από κάθε μπροστινό κάθισμα του οχήματος και με τα παράθυρα τυλιγμένα, ενεργοποιήστε τη θερμότητα σε πλήρη έκρηξη, σε ανακυκλοφορία. Αφήστε το όχημα να λειτουργήσει, θερμαίνοντας το εσωτερικό για περίπου 20 λεπτά. Μην είσαι εκεί μέσα φυσικά. Απενεργοποιήστε το όχημα, αφού το εσωτερικό είναι πολύ ζεστό για περίπου 10 λεπτά και αφήστε το όχημα να καθίσει όλη τη νύχτα. Τα φύλλα στεγνωτηρίου θα φρεσκάρουν ολόκληρο το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του headliner.

Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να τοποθετήσετε στεγνωτήρια κάτω από τα καθίσματα όταν το όχημα θα κάθεται στη ζεστή καλοκαιρινή ζέστη για μερικές ώρες, με τα παράθυρα τυλιγμένα.

Μια άλλη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε στεγνό καθαριστικό ταπετσαρίας, ψεκάζοντας εντελώς την επένδυση κεφαλής, το ταμπλό πίσω και όλες τις εσωτερικές επιφάνειες. Αφήστε να στεγνώσει τελείως και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα καταστήματος βαρέως τύπου για να σκουπίσετε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του οχήματος. Καθαρίστε το ταμπλό και άλλα μέρη από καουτσούκ/βινύλιο και δέρμα με ένα ήπιο απορρυπαντικό πριν εφαρμόσετε πανοπλία.

Το “φίλτρο καμπίνας” του οχήματός σας πρέπει να αλλάξει, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε τις εσωτερικές επιφάνειες, το χαλί και τα καθίσματα.